Laimingi sūriai
  • Pradžia
  • Naujienos
  • Sūriai
  • Gyvuliai
    • Melžiamos avys
    • Karvės
  • Kontaktai
  • Mūsų sūrių rasit...

"Laimingus sūrius" gamina laimingi žmonės iš laimingų karvių ir avių pieno, nepaprastų žmonių ypatingoms progoms.

Picture
Dorado – puskietis avių pieno sūris.
Brandintas 2 - 3, arba 6 mėnesius.


Picture
Bajoras -  fermentinis karvės pieno sūris, brandintas 5-6 mėnesius, natūralia žievele. trupančios tekstūros, išraiškingas ir sodrus sūris. Puikiai tiks į sūrių lėkštę ar prie raudono vyno taurės. Nors galima gerinti ir tamsiu sodriu alumi.
Picture
Graikiškas - fetos tipo avių pieno sūris.

Picture
Kavalierius - Mes jį vadinam "mocarelos pusbroliu", nes savo tekstūra ir gamybos būdu labai panašus, tik pabrandintas. Karvės pieno sūris, mėgstamiausias vaikų, jis lengvas, nepretenzingo skonio, puikiai tinkantis tiek karštiems sumuštiniams, tiek picai, tiek makaronams. Gražiai lydosi ir ir tempiasi sūrio gijos.


Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Pradžia
  • Naujienos
  • Sūriai
  • Gyvuliai
    • Melžiamos avys
    • Karvės
  • Kontaktai
  • Mūsų sūrių rasit...