"Laimingus sūrius" gamina laimingi žmonės iš laimingų karvių ir avių pieno, nepaprastų žmonių ypatingoms progoms.
Dorado – puskietis avių pieno sūris. Brandintas 2 - 3, arba 6 mėnesius.
Bajoras - fermentinis karvės pieno sūris, brandintas 5-6 mėnesius, natūralia žievele. trupančios tekstūros, išraiškingas ir sodrus sūris. Puikiai tiks į sūrių lėkštę ar prie raudono vyno taurės. Nors galima gerinti ir tamsiu sodriu alumi.
Graikiškas - fetos tipo avių pieno sūris.
Kavalierius - Mes jį vadinam "mocarelos pusbroliu", nes savo tekstūra ir gamybos būdu labai panašus, tik pabrandintas. Karvės pieno sūris, mėgstamiausias vaikų, jis lengvas, nepretenzingo skonio, puikiai tinkantis tiek karštiems sumuštiniams, tiek picai, tiek makaronams. Gražiai lydosi ir ir tempiasi sūrio gijos.